HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.20 13:45 Frissítve: 2018.06.20 14:10

Csaj-vb: Shakira vagy Cristiano Ronaldo párja?

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a portugál és a spanyol válogatott már összemérte az erejét – ott rendkívül izgalmas meccsen 3–3-ra végeztek a felek –, ma Cristiano Ronaldóék Marokkó, Gerard Piquéék Irán ellen szállnak harcba a három pontért. De a pályán kívül is nagy a csata a portugál–spanyol fronton, vajon a Real Madrid-klasszis párja, vagy a Barca-védő szerelme jut be a negyeddöntőbe?

HIRDETÉS
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

Shakirát aligha kell bárkinek is bemutatni. A Whenever, Wherever című slágerrel – no meg persze a félelmetes csípőmozgásával – világhírűvé váló kolumbiai énekesnő többek között három Grammy-díjat és 13 latin Grammyt nyert, s 2010-ben felkérték a dél-afrikai világbajnokság hivatalos dalának eléneklésére.

A Waka Waka című sláger minden idők legnagyobb eladású vb-dala lett – a YouTube-on is meglesték már közel 1.9 milliárd alkalommal –, és többek között Gerard Piqué is szerepelt a videoklipjében.

2010 augusztusában jelentette be Shakira, hogy 11 év után szakítottak korábbi kedvesével, Antonio de la Rúával – Fernando de la Rúa korábbi argentin elnök fiáról van szó –, 2011-ben pedig bejelentették Piquével, hogy egy párt alkotnak. Azóta a Barca védőjénél napra pontosan tíz évvel idősebb énekesnő két gyermeküknek adott életet, Milan Piqué Mebaraknak és Sasha Piqué Mebaraknak.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)A 33 éves Cristiano Ronaldo nőügyei visszatérő témát jelentettek a Sportszelep hasábjain, hosszú ideig ez egyet jelentett Irina Sejk szerepléseivel is – a pár tagjai 2015 januárjában azonban külön utakra tértek.

A portugál klasszis 2017 januárjában az Aranylabda-gálán mutatkozott először közösen jelenlegi barátnőjével, Georgina Rodríguezzel, akitől novemberben kislánya – Alana Martina – született. 

Ő már a negyedik gyermeke a portugál futballistának. Az első három (a 2010-ben született Cristiano Ronaldo Jr., és a 2017 júniusában született ikerpár Eva Maria és Mateo) édesanyjairól nincsenek információk, a hírek szerint béranyáktól születtek. A legidősebb fiú ugyanakkor még szeretne testvéreket, összesen hatot, és Cristiano Ronaldónak is tetszik a hetes szám…

MEGVAN A HARMADIK TOVÁBBJUTÓ

A harmadik párban angol–belga csata dúlt, bár ez is eléggé egyoldalúra sikeredett: Carrasco szépségkirálynő neje, Noémie Happart nagyjából a szavazatok háromnegyedét gyűjtötte be Dele Alli kedvese ellen.

GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.18 12:05:16

Sportszelep nemzetisport.hu

Angelina Heger most először posztolt közös fotót a magyar válogatott labdarúgóval.

2018.07.17 10:19:49

Sportszelep nemzetisport.hu

A vb legjobb fiatal játékosának megválasztott PSG-támadó május óta randizik vele.

2018.07.11 15:01:54

Sportszelep nemzetisport.hu

Messi és Carrasco kedvese is jobbnak bizonyult, de a dobogó még meglehet.

2018.07.05 16:39:10

Sportszelep nemzetisport.hu

Noémie Happart volt az első kör legnépszerűbb versenyzője – de bejut a négy közé?

HIRDETÉS
HIRDETÉS