Berki Krisztián olimpiai bajnok megházasodott Kubában

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 12:08
null
Gál Mária és Berki Krisztián, a boldog pár (forrás: Felix Promotion)
Berki Krisztián teljes titokban, a kubai tengerparton vette feleségül kedvesét, Gál Máriát. A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő olimpiai bajnok tornász eredetileg úgy tervezte, hogy meglepi kedvesét az esküvővel, az egyik tanú azonban elszólta magát a menyasszony előtt, így borult minden.

Így legalább Marcsi is részt tudott venni a szervezésben.

„Csak néhányan tudtak a terveinkről, a legközelibb családtagokon kívül szinte senki. S hogy miért éppen Kubában? Mert tavaly nagyon jól éreztük ott magunkat, és mert mindig is valami különleges, szép esküvőt szerettem volna, amelyre örökké emlékezni fogunk. A tengerpart éppen megfelelő volt Varaderón. Csak mi voltunk ott, meg a két tanú. Az anyakönyvvezető spanyolul vezette a szertartást, egy tolmács fordított nekünk angolra, majd jött a tortavágás, és már férj és feleség is voltunk. Este még elmentünk egy romantikus vacsorára, s igazából azalatt döbbentünk rá, hogy házasok vagyunk. Hogy mi változott? Igazából semmi, hiszen három és fél éve vagyunk együtt, s elég régóta együtt is élünk, úgyhogy, ha lehet, csak még szorosabb lett köztünk a kötelék" – mondta Berki Krisztián, aki azt is elárulta, milyen jól esett neki a sok gratuláció és jókívánság a hazatérés után.

Az élet azonban megy tovább – legalábbis ő így látja. Következik a felkészülés, jönnek a versenyek. Csak egyvalami változott: mostantól Marcsi nem a kedvese, hanem a felesége. Így az egyik támasza (amelyek közül mind nagyon fontos) mostantól még biztosabb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik