Beckham Rióban még motorral, Kínában már Jaguarral körözött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 10:21
null
A hét elején még Rióban motorozott Becks (Fotó: dailymail.co.uk)
David Beckham futballkarrierje lezárása óta talán még többet dolgozik. Az angol a héten sem pihent, pár nap alatt átutazta a világot, és két reklámfilmben is szerepelt.

A hét elején még Brazíliában, Rióban szelte az utcákat David, aki az egyik helyi motorgyártó cég felkérésére húzott bőrdzsekit és huppant a matt fekete kétkerekűre.

Ezek után sem a pihenésről szólt a hétvége: miután a motoros túrát letudta Becks, a fél világot átutazva Kínába repült, ahol a Jaguar új autójának, az F-TYPE Coupénak a bemutatóján vett részt, és ha már ott volt, egy rövid reklámfilmben is szerepelt.

A Jaguar is Beckhammel reklámoz (Fotó: dailymail.co.uk)
A Jaguar is Beckhammel reklámoz (Fotó: dailymail.co.uk)

„Nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú cég arca lehetek. Kíváncsian várom, mit tartogat Kína számára a Jaguar" – mondta Becks a sanghaji gyár megnyitóján.

Egy kis nosztalgia: Becks régen is szerette a Jaguart (Fotó: dailymail.co.uk)
Egy kis nosztalgia: Becks régen is szerette a Jaguart (Fotó: dailymail.co.uk)

Nem is olyan régen Beckham hivatalosan is bejelentette, hogy futballklubot alapít, amellyel csatlakozik az észak-amerikai profiliga, az MLS jelenleg 19 csapatos mezőnyéhez. Ezek után már azon sem lepődnénk meg, ha az új csapat a Miami Jaguars nevet kapná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik