Bajnokok Cicája: Ki lesz a legszexibb BL-WAG? Elődöntő #2

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 17:48
Elődöntőjéhez érkezett a Bajnokok Ligája, valamint a legrangosabb európai kupasorozattal párhuzamosan futó Bajnokok Cicája, azaz a BL kieséses szakaszában szereplő csapatokat képviselő barátnők és feleségek szépségversenye is. Ma a pályán a Real Madrid a Bayern Münchennel csap össze a pályán, mi azonban egy kicsit eltérve ettől a blancók és a Manchester United játékosainak feleségeit ugrasztjuk egymásnak az önök segítségével. Cicaharcra fel!

A szintén oda-visszavágós rendszerben zajló harcot a negyeddöntőben indítottuk útjára, a sorsolással megegyező párosításokkal. A csinosabbnál csinosabb lányokra olvasóink szavazhattak, és ítéletük alapján csak egyetlen csapattal tértünk el a pályán történtektől: olvasóink döntése értelmében a WAG-eknél a Bayern München helyett a Manchester United csatlakozott a Real Madrid, Atlético Madrid, Chelsea trióhoz. olvasóink döntése értelmében a WAG-eknél a Bayern München helyett a Manchester United csatlakozott a Real Madrid, Atlético Madrid, Chelsea trióhoz.

A Bajnokok Cicája negyeddöntői
Real Madrid–Dortmund 4586–1627 (szavazat)
BarcelonaAtlético Madrid 22174017
Bayern MünchenMan. United 23914558
ChelseaPSG 36681975

Ma tehát Real–Bayern a BL-ben és Real–MU a BC-ben.

A madridiak ki mással is indulhattak volna az előző körben, mint CR szépséges kedvesével, Irinával (GALÉRIA ITT)? Természetesen az orosz szépség le is győzte nem kevésbé csinos dortmundi ellenfelét.

A másik ágon viszont meglepetés született, Moyes ide vagy oda, az MU lenyomta a Bayernt, és így a mellben erős Sam Cook (GALÉRIA ITT) segítségével a „vörös ördögök” jutottak a legjobb négy közé.

Most a manchesterieknél David de Gea barátnője, Edurne száll harcba az önök szavazataiért.

Edurne (Manchester United) (Fotók: facebook.com/edurne.oficial)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MANCHESTERI WAG-RE!
Edurne (Manchester United) (Fotók: facebook.com/edurne.oficial) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MANCHESTERI WAG-RE!

Edurnéra 2005-ben figyelt fel a világ, amikor az X-faktor spanyol verziójában megcsillogtatta tudását. Az öt albumot kiadó énekesnő azóta már igazi popsztárnak számít hazájában, olyan előadókkal is dolgozott, mint Pink, Avril Lavigne vagy épp Kelly Clarkson.

De Gea és a popsztár kapcsolatában rengeteg a kérdőjel, nem szívesen válaszolnak a kapcsolatukról szóló kérdésekre. Az egyetlen amit tudunk, hogy imádják egymást, és már jóval azelőtt összejöttek, hogy a spanyol kapus Angliába költözött az MU kedvéért.

A másik oldalon sem gyenge a felhozatal, a királyiak Sergio Ramos szépséges barátnőjével, Pilar Rubióval rohamoznak.

Pilar Rubio (Real Madrid) (Fotók: facebook.com/pilar.rubio.oficial)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MADRIDI WAG-RE!
Pilar Rubio (Real Madrid) (Fotók: facebook.com/pilar.rubio.oficial) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MADRIDI WAG-RE!

A 36 esztendős, modellkedéssel kezdő hölgy a „Sé lo que hicisteis...” című beszélgetős műsorral tört be a tévés szakmába, azóta filmekben, sorozatokban és klipekben is láthattuk már.

Rubio kisasszony 2012-ben kezdett el randizgatni Ramosszal, hivatalosan pedig 2013 óta van együtt a sztárpár. A színésznő és televíziós műsorvezető májusban lesz anya, és a pletykákkal ellentétben továbbra is tökéletes a kapcsolata a madridiak védőjével.

Innentől már minden önökön múlik, eljött a szavazás ideje! Ki jusson a Bajnokok Cicája döntőjébe, a Real Madrid vagy a Manchester United szépsége?

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája döntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik