Sergio Ramost terhes barátnője helyett színésznővel látták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.15. 16:02
null
Hiba Abouk és Sergio Ramos (forrás: lavozlibre.com)
Néhány nappal ezelőtt vetődött fel Spanyolországban, hogy Sergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol válogatott védője összeszűrte a levet Hiba Abouk színésznővel.

A Cuore magazin szerint a futballista éppen akkor kezdett kacsingatni Hiba felé, amikor barátnője, Pilar Rúbio nemsokár megszüli közös gyereküket.

Természetesen a labdarúgó és a színésznő is tagadja ezeket az értesüléseket, és megegyeztek abban, hogy a szenzációéhes média ott is ügyeket kreál, ahol nincs is semmi.

„Nagyon egyszerű kitalálni sztorikat, és nem gondolni arra, hogy ezzel milyen fájdalmat okoznak. Micsoda véletlen, hogy mindig ugyanazok teszik…” – üzent Sergio Ramos.

„Micsoda dolog ez már, hogy a barátommal, Sergio Ramosszal lenne viszonyom. Itt egy újabb vaskos hazugság!!!!” – kontrázott Hiba Abouk.

Csakhogy noha hangosan tagadják a viszonyukat, néhány olyan kép is napvilágot látott, amelyen együtt láthatóak. Éppen az emlegetett Cuore adott közzé a héten néhány képet, amelyen az látszik, hogy Abouk Ramosszal távozik a futballista házából. Egyelőre nem ismeretes, hogy mi is lehet közöttük, de abban biztosak lehetnek, hogy a lesifotósok minden léptüket követni fogják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik