A leendő Leeds-tulaj lánya dögös képpel „árulkodott”

Vágólapra másolva!
2014.02.18. 19:01
null
Massimo Cellino sosem visszafogott jelleméről volt híres, meglátjuk, miként fogadja majd az angol futballközeg
A Cellino család készen áll a Leeds United birtokba vételére – legalábbis erre enged következtetni Massimo Cellino, a Serie A-ban szereplő Cagliari extulajának lányának fotója.

 

 

Az olasz nemzetiségű, Miamiban letelepedő, korábban csalás miatt börtönbüntetésre ítélt Cellino gyakorlatilag már megvált az általa 1992 óta tulajdonolt Cagliaritól és Angliában nézett új kaland után: a Championshipben szereplő Leeds United együttesénél készül hatalomátvételre.

A klub megvásárlásának véglegesítéséhez csupán az angliai szövetség (Football League) engedélyére vár. Első lépésként a klub által használt stadiont, az Elland Roadot is a klub tulajdonába helyezné, ami jól mutatja, komolyak a szándékai.

Miközben Cellino a liga döntésére vár, 23 éves lánya Instagramján egy árulkodó képet osztott meg. Eleonora Cellino egy dögös selfie-t dobott fel a közösségi oldalra, ami nem máshol, mint az Elland Road üres lelátóján készült. A kép alá ezt írta: „A szentélyben – LUFC”

Eleonora Cellinoárulkodó selfie-je (Forrás: 101greatgoals)
Eleonora Cellinoárulkodó selfie-je (Forrás: 101greatgoals)

Vajon mit tudhat, amit a szigetországi sajtó még nem szimatolt ki? Egy biztos, a kép jól sikerült, de érdekes módon a profilt a kép megjelenése óta törölték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik