A kézilabda Ázsia-bajnokságon a 70 gólos különbség sem ritka - videó

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 23:32
Egészen elképesztő „tudású” csapatok a nők között az indonéziai kontinensbajnokságon.

Nem lehet könnyű kuvaiti vagy éppen indonéziai kézilabdázónak lenni. Mindkét csapat a pofozógép szerepét kapta a kézilabda Ázsia-bajnokságban. Lássuk csak, Indonézia például belefutott egy 63–3-ra Dél-Korea ellen, ez mondjuk vállalható. Aztán jött egy 66–2 Kína ellen, de a csoport második leggyengébbje, Irán 53–4-re nyert. Hátra volt még azonban a feketeleves, mert Észak-Korea 73–2-vel zilálta szét a hazaiakat.

Indonéziánál is több gólt kapott öt meccsen Kuvait. A mellékelt videónkon látható lányok rendre helyre kis ruhát kaptak a csoport többi tagjától. Japán ellen 69–1, Kazahsztán ellen 70–1, Üzbegisztán ellen 64-7, de még a gyengécske Türkmenisztáni s bepakolt nekik 42-t 5 ellenében.

A videó alapján minden tiszteletünk a kuvaiti lányoké, akik sportszerűen végigküzdötték az egyenlőtlen küzdelmeket. Persze felmerülhet a kérdés, hogy azok a csapatok, amelyek nem jutottak ki a kontinensbajnokságra, azok vajon milyen játékerőt képviselhetnek...

Kuvait nagy verést kapott

Bónuszként megmutatunk egy indonéz fiúbajnoki meccset, amelyben kabaréba illő gólt láthatunk a videó elején, csak hogy érezzük a hely szellemét.

Indonéz kézilabdás colour local

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik