A kolumbiai tanár a diákok Panini-matricáit nyúlta le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.08. 19:51
null
A Panini-matricák cserélgetése rossz, értem? (Fotó: independent.co.uk)
Egy kolumbiai tanárt azzal vádolnak, hogy a diákok Panini-matricáit tulajdonította el, azért, hogy saját albumát teljessé tegye.

 

 

Közeleg a brazíliai világbajnokság, egyre több helyről, gyakorlatilag a csapból is ez folyik, ennek kapcsán pedig természetesen ismét megjelentek a Panini-matricák, és az azzal kapcsolatos helyenként vicces, máskor kevésbé szórakoztató történetek (keretes írásunkban az eddigiek).

A vb-láz mindenkiből mást hoz elő, van, akit túlságosan fejbe is vágott, legalábbis egy kolumbiai tanárt azzal vádolnak, hogy a diákoktól vette el a matricákat, hogy a saját gyűjtőalbumába beragasztgassa.

A helyi El Espectador című újság arról számol be, hogy egy 13 éves diáktól elkobozták az értékes relikviát, majd a tanuló később látta, ahogy a tanár a saját kollekciójába illeszti be. Az egyik anyuka hangot is adott nemtetszésének a helyi rádió adásában: „Nem lehet jó példát mutatni a fiataloknak azzal, hogy elkobozzák a matricákat a saját javukra.”

A lap beszámolója szerint: „A tanuló szerint a tanár több társától is elkobozta a matricákat, azzal érvelve, hogy a matricák miatt kereskedelmi piac jön létre, amely elvonja a diákok figyelmét az iskolai munkáról.”

Alig egy hónap van hátra a vb kezdetéig, alighanem lesznek még érdekes történetek addig is…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik