Bajnokok Cicája, elődöntő #3: az MU szépsége fordít a Real-WAG ellen?

Vágólapra másolva!
2014.04.29. 18:39
Utolsó előtti lépcsőfokához érkezett a Bajnokok Ligája: az elődöntők első felvonása után ezen a héten a visszavágókat rendezik meg. De nemcsak a legrangosabb európai kupasorozatban, hanem a Sportszelep házi szépségversenyében, a BL-csapatok játékosainak barátnőit és feleségeit felvonultató Bajnokok Cicájában is. A pályán zajló eseményekkel, azaz a Bayern München és a Real Madrid kedd esti összecsapásával ellentétben a BC keddi ágán a Real Madridot és a Manchester Unitedet képviseli egy-egy WAG a fináléba jutás reményében.

Sorozatunkat a BL-negyddöntőivel egy időben indítottuk, a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatának részvételével. Az elődöntőt a Real Madrid (Irina Sejk) és a Manchester United (Sam Cook), illetve a Chelsea (Bianca Slater) és az Atlético Madrid (Malena Costa) harcolta ki.Real Madrid (Irina Sejk) és a Manchester United (Sam Cook), illetve a Chelsea (Bianca Slater) és az Atlético Madrid (Malena Costa) harcolta ki.

Az elődöntő első felvonásán a Real Madrid–Manchester United cicaharcában a spanyolok spanyolja szerzett előnyt az angolok spanyolja ellen, azaz Pilar Rubio (Sergio Ramos) valamivel több szavazatot gyűjtött be, mint Edurne (David De Gea).

Akárcsak a Bayern München előtt, a spanyol énekesnő számára is itt az alkalom a fordításra, továbbjutása csak és kizárólag olvasóink ízlésén múlik. A különbség nem tetemes, a múlt héten 300 szavazat különbséggel fordultak a lányok, a döntéshez két frissített galériával próbálunk segítséget nyújtani.

Edurne (Manchester United)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MANCHESTERI WAG-RE!
Edurne (Manchester United) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MANCHESTERI WAG-RE!
Pilar Rubio (Real Madrid) 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MADRIDI WAG-RE!
Pilar Rubio (Real Madrid) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A MADRIDI WAG-RE!

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája döntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik