Nem bírta a ketrecharcot, kimentette a fiát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 15:58
null
Anyu berontott, és rendet rakott (Fotó: dailymail.co.uk)
Az Egyesült Államokban, Ohióban egészen szürreális dolog történt. Egy anyuka nehezen tűrte, hogy fiát, nevezetesen Joe Fishert – aki egyébként ketrecharcos – a küzdőtéren fojtogatták, így átmászott a ketrec oldalán és nekiugrott a bírónak, valamint fia ellenfelének.

Az ohiói ketrecharcosok bajnokságában (OFC) Joe Fisher Caleb Frasherrel harcolt a „Márciusi leszámolás” elnevezésű eseményen.

Minden ment is a tervek szerint, kemény, izgalmas csata volt. A kiegyenlített összecsapáson egy keményebb ütés után Caleb földre tudta vinni ellenfelét, majd a háta mögé kerülve elkapta a nyakát, és fojtogatni kezdte.

Joe azonnal kopogott is, hatalmas meglepetésre a meccs igazán izgalmas része azonban csak ezt követően jött. Fisher édesanyja – látva fia szenvedését – „átugrotta” a ketrecet, majd Calebet és a bírót is felelősségre vonta, mivel úgy érezte, túl kemények voltak egyetlen gyermekével.

A vereség és édesanyja műsora után megalázott Joe egy gyors mosollyal gratulált ellenfelének a győzelemhez, majd vörösen izzó arcát takargatva levonszolta anyut, és kivonult a küzdőtérről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik