Csak akkor lopj Mayweathertől, ha öngyilkos akarsz lenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 11:03
null
Mayweather nem szórakozik, pláne ha eltűnik a nyaklánca (Fotó: Reuters)
Floyd Mayweather talán az egész sportvilág egyik legrettegettebb alakja a már visszavonult, vemhes lovakat verő Evander Holyfield és a harapós Mike Tyson mellett. Az amerikai bokszolóról sok fura sztorit hallottunk már, de az emberrablás még nála is új.

Sok mindent elnézünk a profi sportolóknak, így Mayweathernek is. Az amerikai bokszoló imád balhézni. Nem gond. Mindenhova visz magával pár millió dollárt, csak hogy villogjon. Nem gond. Elrabolja, majd kis híján halálra veri két dolgozóját, mert azt hiszi, lenyúlták az egyik nyakláncát. Ez már... Nem, ez sem gond, csak ne üss meg, Floyd!

A bilit a tmz.com újságírói borították ki. Az amerikaik állítják, a bokszoló a Las Vegas-i házán dolgozó két munkást elrabolt, kivitt a sivatag közepére, majd ököllel és baseballütővel vert, miután kiderült, hogy nincs meg az egyik kedvenc ékszere.

A nevüket érthetően nem vállaló dolgozók így sem tudták megmondani, hogy hol a lánc, így Mayweather pár óra kínzás után leállt. Az esetet követően a munkásokat kórházba szállították, ahol kiderült, a lábuk, a karjuk és több bordájuk is eltört Mayweather rohama közben.

Ja, és a csavar. A lánc azóta meglett, Floyd egyszerűen csak elfelejtette, hogy hova tette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik