Besárgultak a „kékek” – Lampardék a Simpson családban

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 18:28
null
Besárgultak a „kékek” (Fotó: dailymail.co.uk)
Érdekes szponzort talált a Chelsea labdarúgócsapata. Miután José Mourinhóék tegnap 1–1-es döntetlent játszottak a BL-ben a Galatasarayjal, reggel bejelentették, hogy szerződést kötöttek a Simpson család készítőivel.

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen különleges új partnert jelenthetünk be. A Simpson családot rengetegen szeretik, így reméljük, a mi drukkereink is örülnek, hogy a kedvenceiket most már sárgában is láthatják" – mondta Ron Gourlay, a Chelsea vezérigazgatója.

A szerződés értelmében állítólag a teljes csapatot legyártják Simpson-módra, így bármikor beszerezhetünk majd a sárga színben pompázó Petr Cech, Fernando Torres, vagy épp Frank Lampard játékfigurájából.

Besárgultak a „kékek” (Fotó: dailymail.co.uk)
Besárgultak a „kékek” (Fotó: dailymail.co.uk)

„A Simpson család mindig is a kedvencem volt. Hatalmas megtiszteltetés, hogy most mi is részesei lehetünk ennek a sorozatnak. A srácaim is biztosan örülni fognak, ha meglátnak így" – mondta John Terry.

Az első PL-csapat egyébként, amely megjelent a sorozatban, a West Ham volt, a „kalapácsosok" címere még a 24. évadban tűnt fel először.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik