Azonnal meztelenre vetkőzik a Rayo-drukker műsorvezetőnő, ha...

Vágólapra másolva!
2014.02.23. 13:22
null
Cristina Pedroche (Forrás: sport.es)
Azt nem tudjuk, hogy ki mit gondolt a címre kattintva, de a válasz egyszerű és velős. Cristina Pedroche modellről és tévés műsorvezetőnőről (akit a világ legszexisebb spanyol nőjének választottak) ugyanis egész Spanyolország tudja, hogy madridiként nem a Real, nem az Atléti, és még csak nem is a Getafe a kedvence, hanem a Rayo Vallecano. Elképzelhető, mit érzett, amikor azt látta, hogy a kedvencei nem is olyan régen egy hatost kaptak a Barcelonától...

A hét elején megnézették vele egy sportműsorban Neymar és Alves táncát, amellyel a hatodik gólt ünnepelték... Mit mondjunk, nem volt boldog tőle.

Az eredmény fájó, a tánc pedig a végén olyan volt, mintha az ember ledugná az ujját a torkán” – magyarázta Cristina. – „Nem szeretném, ha úgy tűnne, mintha Barca-ellenes lennék, csak azokat nem csipázom, akik verik a Rayót.”

A műsorvezető, Irene Junquera még húzta is egy kicsit a hölgyet:

Nekem tetszik a tánc. Szerintem ha a Rayo lőne hat gólt a Barcának, és valamelyik játékosuk így ünnepelné a hatodikat, a szíved mélyén biztosan neked is tetszene a dolog."

Cristiana még rá is tromfolt minderre.

„Ha a Rayo egyszer hat gólt lő a Barcának, akkor táncolva futok el Barcelonába, és nyilvánosan meztelenre vetkőzöm. Jó, persze, ez lehetetlen. Ez megérné az ünneplést. No de az, hogy Neymar berúgja nekünk a hatodikat... most komolyan... szerintem ez nem ok arra, hogy ilyen ünneplést rendezzen.”

Cristina Pedroce (forrás: sport.es)
Cristina Pedroce (forrás: sport.es)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik