Kumbela, a Bundesliga gengsztere: erőszak, drog, bunda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.18. 22:04
null
A Kumbela-akta, sok van már a rovásán a kongói csatárnak (Forrás: bild.de)
Domi Kumbela, a Bundesligában sereghajtó Eintracht Braunschweig csatára megverte élettársát, és családon belüli erőszak vádjával felehet a bíróság előtt – írja a német Bild a találóan Kumbala-aktára keresztelt cikkében. A labdarúgónak nem ez az első összetűzése a törvénnyel, sőt elég komoly a múltja ezen a téren.

 

2005-ben a Kaiserslautern tartalékcsapatát erősítette, de nem sokáig, ugyanis kirúgták a klubtól, amiért csapattársával nyilvános helyen marihuánát fogyasztott.

2006-ban, az Erfurt játékosaként egy fogadási csalásról folytatott telefonbeszélgetését hallgatták le. Ajánlatot kapott egy mérkőzés manipulálására. Végighallgatta, nem tette le a telefont, ráutaló magatartása miatt kellett bűnhődnie. A bíróság 3600, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) 8000 euróra büntette meg.

2007-ben is nőre emelt a kezet, akkori barátnőjét, az éppen terhes Sabrinát egy szórakozóhelyen verte meg erős ittas állapotban. Állítólag minden előjel és előzmény nélkül felpofozta a tánctéren. Később nekiment a biztonságőrnek is, aki ki akarta tenni a szűrét. Ezt követően 2009-ben 14 hónap börtönre ítélték, három évre felfüggesztve.

Szintén 2007-ben történt, hogy klubjában pár hónap alatt három alkalommal is piros lapot is kapott. Egyszer lefejelte ellenfelét, egyszer leköpte, a harmadik kiállítás pedig ütésért járt.

Azért ne csak rosszat írjunk Kumbeláról, a 2013–2013-as szezonban 19 találattal a Bundesliga 2 gólkirálya lett és főszerepet vállalt a Braunschweig feljutásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik