Az Ajax életre szóló ajándéka egy súlyos beteg fiúnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.17. 19:42
null
Egy napra az Ajax sztárja lett a fiatal Jay-Jayből (Fotó: YouTube)
A holland Ajax és a klub saját alapítványa egy varázslatos napba csomagolt meglepetéssel kedveskedett egy fiatal szurkolójának, aki sajnálatos módon irritábilis bél szindrómában (IBS) szenved. A nyolcéves Jay-Jay Willems, ha csak egy napra is, de az Ajax frissen igazolt játékosának és az első csapat tagjának érezhette magát, a kalandos élményekről pedig egy nagyszerű videó is őrzi a páratlan emlékeket. Vigyázat, megható képsorok következnek.

Az elképzelt, de igazán valóságosra megkomponált történet szerint Jay-Jay megérkezik az Ajax edzőközpontjához, ahol a körbevezetés után együtt tréningezik a csapattagokkal, majd a vezetőedző, Frank de Boer bejelenti a szerződtetését egy sajtótájékoztató keretében. A holland mester így nyilatkozik a srácról:

„Szeretném bemutatni új játékosunkat, Jay-Jayt, a csapat új balszélsőjét. Az edzések során mindannyiunk figyelmét felkeltette. Fiatal kora ellenére az első csapat ajtaja nyitva áll előtte, köszönhetően rendkívüli képességeinek. Új hős született az Ajax képzésében, ő pedig Jay-Jay Williems.”

A történet persze itt még nem ért véget, a fiatal srác részt vett a NAC Breda elleni bajnoki előkészületében és felvezetésében. Kint melegített a pályán a csapattal, sőt, a mérkőzést megelőző kivonuláskor is ott állt a sor végén, majd a többiekkel ballagott ki a zöld gyepre. Neve és fotója megjelent az eredménykijelzőn, akárcsak a többi kezdőjátékosé. Csak ennyit tudunk mondani: Bravó!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik