Mourinho visszatért? Hasonmással szívatták a Real szurkolóit

Vágólapra másolva!
2013.11.11. 17:04
Humoros kedvükben voltak a Tiki-Taka spanyol tv-show szerkesztői, akik a hétvégén Mourinho hasonmásával zavarták össze a Real Madrid–Real Sociedad spanyol bajnoki mérkőzésre kilátogató fővárosi drukkereket.

A királyiak Cristiano Ronaldo vezérletével könnyed sikert arattak baszk ellenfelük felett, a nyáron a Chelsea-hez visszatért portugál menedzser hasonmása azonban felemás sikert aratott. Páran azért bedőltek: több szurkoló is az egykori mestert vélte felfedezni a Santiago Bernabéu környékén és a lelátón, voltak, akik közös fotóra is felkérték.Cristiano Ronaldo vezérletével könnyed sikert arattak baszk ellenfelük felett, a nyáron a Chelsea-hez visszatért portugál menedzser hasonmása azonban felemás sikert aratott. Páran azért bedőltek: több szurkoló is az egykori mestert vélte felfedezni a Santiago Bernabéu környékén és a lelátón, voltak, akik közös fotóra is felkérték.

(Persze az is lehet, hogy a közös fényképet kérők nem sétáltak bele az átverésbe, csupán saját ismerőseiket szerették volna becsapdázni a hasonmással készített fotóval, így szőve tovább a televízió által elindított szívatásspirált.)

Ha több olvasónknak is ismerős lenne ál-José, az nem véletlen, hiszen két évvel ezelőtt a Bajnokok Ligája fináléján már találkozhattunk vele. Akkor egy fogadóiroda bérelte fel, hogy összezavarja a Madridban „kispadozó” Mourinho angliai visszatérésére fogadókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik