Az Inter csatára elhódította Maxi López megcsalt feleségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.26. 15:24
null
Az eredeti felállás: Wanda (csíkosban), oldalán Maxi López, aki mellett a tetovált (és szingli) Icardi mosolyog (Fotó: ciudad.com.ar)
Valamelyest tisztult a kép, de a biztonság kedvéért azért tovább bonyolódott a Serie A argentin szerelmi háromszöge, Mauro Icardi, illetve Maxi López és felesége, Wanda Nara főszereplésével.

 

Egy héttel ezelőtt már megírtuk, hogy Wanda Nara és Maxi López házassága hat év és három közös gyermek után a jelek és a résztvevők bevallása szerint is zátonyra futott, amire – a Maxi Lópezzel egyébként baráti kapcsolatot ápoló – Mauro Icardi egy váratlan szerelmi vallomással reagált.

„Szeretlek! Sosem fogom tudni pontosan leírni, mi is játszódik le most bennem, de úgy gondolom, ez a szó nagyjából átadja azt, amit érzek” – öntötte ki szívét az Inter támadója a Twitteren.

Közben kiderült, hogy Icardi Wanda Nara iránt táplált mély érzelmei nem tegnap ejtették rabul a labdarúgó szívét, sőt, állítólag már a lány kifakadása (és Maxi López elhagyása) előtt is találkozgattak, de olyan verzió is napvilágot látott, miszerint Wanda csak arra használná Icardit, hogy féltékennyé tegye a hűtlen (ex)férjét.

Már eljutottunk odáig, hogy hivatalosan is összejöttek, ezt a Twitteren egy képpel pecsételték meg. Hétfőn Icardi egy laza „Szeretlek” üzenetet küldött a Wandának, kedden pedig egy közös fotóval jelentkezett a mikroblogon. Fél-re-ért-he-tet-len helyzetben!

Nem titkolják: összejöttek! (Forrás: Icardi Twittere)
Nem titkolják: összejöttek! (Forrás: Icardi Twittere)

Egyébként Wanda is aktív szerelmi témában a Twitteren, ő Paulo Coelhó-i magasságokat ostromló bölcsességgel jelentkezett: „a távolság semmiség, ha valaki az életet jelenti neked” – írta az éppen Argentínában tartózkodó lány a Milánóban élő Icardira utalva.

Jessica Vella és Maxi López – lesz folytatás? (Fotó: elbalonrosa.com)
Jessica Vella és Maxi López – lesz folytatás? (Fotó: elbalonrosa.com)

Tehát a szerelmi háromszög ezen az oldalán minden szép és rózsaszín, a másikon azért ez nem teljességgel igaz. Az olasz bajnokság jelenleg kieső helyén álló Catania csatára, Maxi López házas emberként tartott szeretőjéről, Jessica Velláról olyan pletykák terjednek, hogy teherbe esett a Barcelona korábbi támadójától. Erről – ki más – Wanda Nara egyik barátnője nyilatkozott egy argentin televíziónak, de arról is beszélt, hogy kettejük szakításának a megcsalásnál is komolyabb okai vannak.

Ne kapcsoljanak el, a szappanopera garantáltan folytatódik!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik