Begőzölt a menedzser: Ha nincs győzelem, nincs FIFA14!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.08. 20:20
null
Ha nincs győzelem pályán, nincs FIFA14 sem! (Forrás: www.vi.nl)
Nem ritka, hogy a profi labdarúgó klubok szigorú szabályokkal próbálják fegyelmezni és a helyes úton terelgetni játékosaikat, ami a bankszámlájukra átutalt keresetek ismeretében egyáltalán nem meglepő. Nem úgy egy-egy menedzser gondolkodása.

Láttunk már számos példát az alkoholfogyasztás és a szexuális aktivitás meccsnapok előtti szabályozására, hogy Paolo di Canio spártai szabályrendszerét ne is említsük. A szénsavas üdítők, a ketchup és a jégkockák fogyasztását tiltó olasz vezetőedző túlzott keménységével végül a sunderlandi állásával fizetett. Ez egyelőre nem fenyegeti az angol harmadosztályban szereplő Leyton Orient FC menedzserét, aki egy eddig nem látott paragrafussal találta meg az elmúlt hetekben alulteljesítő játékosait.

A League One jelenleg veretlenül listavezető együttese kiválóan kezdte a szezont, sorozatban nyolc győzelemmel rajtolt a csapat, a legnépszerűbb futballszimulációs videojáték, a FIFA14 szeptember végi megjelenése óta azonban csak két 1–1-es döntetlen jött össze.

Nem is kellett több, Russel Slade menedzser azonnal bevezette a „meccsnapokon nincs FIFA” szabályt, ráadásul az újonnan vásárolt, kifogástalanul felszerelt csapatbuszon található PlayStationről is letiltotta a játékosokat, akik a hosszú utazások alatt le sem mozdultak a focis játékról, amelyen az aktuális ellenfelet próbálták felváltva kitömni. Ha ismét jönnek a győzelmek, talán a FIFA-láz is visszatérhet a Leyton Orient játékosainak körébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik