Végül Borriello excsajának karjaiban köt ki Higuaín?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 00:18
null
Lucia Fabiani elcsábította Higuaínt (Forrás: bloarosa.com)
Az utóbbi időben Gonzalo Higuaín, a Real Madridot a nyáron a Napoli kedvéért elhagyó csatár nőügyeivel van tele a spanyol, illetve az olasz bulvársajtó, s több rövidre sikeredett románc után most úgy tűnik, az argentin gólvágó a csodaszép Lucia Fabiani mellett végre megtalálta a szerelmet.

 

Az elmúlt hetekben, hónapokban Higuaín oldalán feltűnt már Belé Esteben, spanyol televíziós műsorvezető, majd Floppy Tesouróról sugdolóztak, miután egy éjszakai klubban látták kettejüket félreérthetetlen szituációban. Dél-amerikai értesülések nyomán Pipita és Rocío Marengo kalandját mi is megénekeltük, de ez a kapcsolat sem bizonyult tartósnak.

Ezúttal a spanyol Bolarosa bújt az ügyeletes jósnő bőrébe, szerintük a Napoliban a hétvégén első bajnoki gólját szerző csatár megtalálta azt a nőt, aki mellett akár (közép)hosszú távon is tervezhet. Lucia Fabiani neve az olasz WAG-ek világában járatos olvasóinknak akár ismerős is lehet, hiszen a modell korábban Marco Borriello barátnője is volt. Úgy tűnik, nem a hátvédekre bukik.

Első alkalommal Higuaín balszerencsés hajókázásakor látták együtt a játékost és a modellt. Igen, Lucia az első sorból nézhette végig, ahogy udvarlója Caprin a hajóról a vízbe ugorva csúnyán beveri a fejét, majd a kórházba is elkísérte, ahol sebét nyolc öltéssel varrták össze. Azóta minden bizonnyal a gyors felépülésben is segédkezett.

Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Lucia Fabiani (Forrás: bloarosa.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik