Melyik PL-sztárt vágnák pofán a britek: Suárezt, Terryt vagy Bartont?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 12:58
null
Suárezt és Terryt is megelőzte Barton a pofonrangsorban (Fotó: Action Images)
Bár az elmúlt egy évben nem a Premier League-ben rontotta a levegőt, a brit futballszurkolók ennek ellenére is Joey Bartont, a QPR 30 éves labdarúgóját kínálnák meg egy méretes pofonnal, ha tehetnék – derült ki az AskMen magazin közvélemény-kutatásából.


A leginkább heves vérmérsékletéről, a pályán és pályán kívül is gyakori balhéiról, beszólásairól, valamint aljas játékstílusáról ismert Barton a 2012–2013-as szezont kölcsönben, a francia Marseille-nél töltötte, de a távolság sem volt elég ahhoz, hogy népszerűtlenségben megelőzze John Terryt, Wayne Rooneyt vagy Luis Suárezt. Ezt minden bizonnyal nehezen emészthető Twitter-bejegyzéseinek is köszönheti.

Az AskMen magazin kizárólag férfiaknak szánt kérdőívén több mint 70 ezren szavaztak az „A felsoroltak közül kit vágnál pofán, ha nem lenne következménye?” kérdésre. A jelöltek közül Barton mellett Rooney, Terry és Suárez neve szerepelt, íme a végső pofonrangsor:

1. Joey Barton 32%
2. John Terry 29%
3. Wayne Rooney 22%
4. Luis Suárez 17%

A sorrend legnagyobb meglepetése talán a Liverpool uruguayi csatárának negyedik helyezése, Suárezt kevesebb, mint a voksolók egyötöde törölné képen, miközben Bartont és Terryt az egyharmada. Talán ha a harapás is engedélyezett lenne, változna az arány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik