Pipa négy duda között? Higuaín állítólag két csinibabával csókolózott

Vágólapra másolva!
2013.06.13. 15:18
null
Claudia Ciardone, Gonzalo Higuaín és Floppy Tesouro (forrás: eltribuno.info)
Argentínában nagy port vert fel, hogy a „kis Pipa” (Pipita) becenevű Gonzalo Higuaín két válogatott mérkőzés között állítólag egy diszkóban csókolózott két, országszerte ismert modellel, Floppy Tesouróval és Claudia Ciardonéval...

Floppy Tesauro (forrás: primiciaysa.com)
Floppy Tesauro (forrás: primiciaysa.com)

 

Azt mindkét hölgy elismerte, hogy együtt szórakoztak a futballistával a Porto Soho diszkóban, azt viszont tagadták, hogy bármi más is történt volna közöttük. Floppy Tesauro nem rejtette véka alá a véleményét.

„Semmi sem történt Higuaín és köztünk, gőzöm sincs róla, miért állítanak egyesek ilyet. Elmesélem, hogy történt a dolog. Elmentünk táncolni Claudiával és egy meleg barátjával. Ez így volt, nem tagadom. Ott szórakoztunk a VIP-részen egy asztalnál, egy másiknál pedig ott ült Gonzalo, akit már jól ismertem és akivel kiváló kapcsolatban állunk. De nem történt semmi. Erre megesküszöm. Ha történt volna valami köztünk, megmondanám, de hát, nincs miről beszámolnom.”

„Az, hogy csókolóztunk volna, egészen egyszerűen hazugság. Ráadásul Claudiával távoztunk a szórakozóhelyről, nem tudom, hogyan találták ki az egészet. Én is újságíró vagyok, és nem szeretem, ha úgy írnak egyesek valakiről, hogy meg sem kérdezik. Úgy bánnak velem, mintha egy levadászott trófea lennék, és ez egyáltalán nem jó.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik