A Millwall-szurkolók egymást, no meg a rendőröket verték a Wembley-ben - videó, képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.14. 15:02
null
Összetűzésbe keveredtek egymással a Millwall szurkolói (forrás: Daily Mail)
Egész Anglia rettegi a londoni Millwall szurkolóit, akiknek a megrendszabályozása évtizedek óta komoly gondot okoz. Az ország egyik legdurvább huligánjai az FA-kupa elődöntőjén sem hazudtolták meg magukat. Csapatuk vesztett, de nem ezért tört ki a balhé. Ha mást nem is, egymást jól elagyabugyálták.

Egyelőre nem tudni, miért alakult ki a bunyó a Millwall szektorában, csak azt lehetett látni, hogy néhányan véres fejjel állnak a lelátó pedig sírva fakadt. A meccset nem szakították félbe. A rendőrök is megjelentek, de nem tudtak gyorsan rendet teremteni.

Az egyik nagy tudású huligán elvette az egyik rendőr sapkáját, és eldugta a kabátja alá. Ezt a férfit biztosan el fogják meszelni. Ahogy másokat is, hiszen eddig mindössze tíz embert vettek őrizetbe, de a felvételek átnézése után hosszabb lett a lista.

Zűrzavar a szektorban (forrás: Daily Mail)
Zűrzavar a szektorban (forrás: Daily Mail)

Andy Ambler a Millwall vezérigazgatója nagyon szomorú volt:

„Az álláspontunk teljesen világos. Akit bűnösnek fognak találni az erőszakos viselkedés miatt, azt azonnal kitiltjuk a Millwall meccseiről, függetlenül attól, milyen büntetést kap a hatóságoktól. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy megváltoztassuk a klubról kialakult kedvezőtlen képet, és nem engedhetjük, hogy egy agyament kisebbség tönkretegye mindezt."

Szemtanúk szerint a botrány egy részeg szurkoló miatt tört ki. Egy kapatos drukker állítólag megütött egy fiút. A fickó nem akart bocsánatot kérni se a gyerektől, se az apjától. Ezután két csoport elkezdte egymást csépelni. A közelben lévő gyerekeket ki kellett menekíteni. Kicsivel később a bunyó újra fellángolt, de állítólag elég soká tartott, mire a rendőrség megjelent, a biztonságiak pedig sehol sem voltak.

Folytatás a szövetségnél és a rendőrségen.

A rendőrség is beavatkozott (forrás: Daily Mail)
A rendőrség is beavatkozott (forrás: Daily Mail)
Előkerült a gumibot is (forrás: Daily Mail)
Előkerült a gumibot is (forrás: Daily Mail)
Nehezen csillapodtak a kedélyek (forrás: Daily Mail)
Nehezen csillapodtak a kedélyek (forrás: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik