A vak kisfiú tapintással felismerte a Barca sztárjait - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 17:40
A katalán csapat öltözőjében vendégeskedő Mamadou Lamine nagyon összehaverkodott a fiúkkal, és nem csak Puyolt ismerte föl.

A Barcelona által létrehozott alapítvány időről kedveskedik valamilyen különleges ajándékkal a klub kevésbé szerencsés rajongóinak. Ezúttal a kilencéves Mamadou Lamine találkozhatott a sztárokkal, akinek ez is óriási élmény lehetett. Már csak azért is, mert a szenegáli származású Mamadou egyáltalán nem lát, így számára pótolhatatlan kincset jelentett ez a lehetőség. A Peters-szindróma következtében születése óta vak kisfiú rádión követi kedvenc csapata meccseit otthon, Leridában.

Lionel Messi az egyik, Andrés Iniesta a másik oldalon – Mamadou Lamine pedig középen (Fotó: foundation.fcbarcelona.com)
Lionel Messi az egyik, Andrés Iniesta a másik oldalon – Mamadou Lamine pedig középen (Fotó: foundation.fcbarcelona.com)

A kezdetben kicsit még izguló legényke gyorsan feloldódott a futballisták között, elbeszélgetett Xavival, Abidallal, Alexis Sánchezzel és Thiagóval is, Messitől pedig megkérdezte, hogy miért mindig ő rúgja a 11-eseket – számol be a nagy találkozásról az fcbarcelona.com, a katalán klub hivatalos honlapja. Mamadou még játszott is egy jót a fiúkkal: tapintás alapján próbálta néhányukat felismerni, és nem is ment neki rosszul a dolog, egyedül Pintóval nem boldogult.

Ezek után kapott emlékbe egy, a csapat tagjai által aláírt mezt, és Carlos Navallal, az első csapat mellett dolgozó egyik alkalmazottal felült a lelátóra, amíg a csapat edzést tartott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik