50 méteres molinóval köszöntötték a jubiláló Tottit - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.28. 14:14
null
Az AS Roma minden dolgozója szeretettel köszönti a Capitanót (<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Totti_koszontese_az_AS_Roma_edzUkozpontjaban')">kattintásra galéria nyílik</a>) (Fotók: asroma.it)
Francesco Totti húsz évvel ezelőtt  mutatkozott be az AS Roma első csapatában. Az évforduló alkalmából a klub edzőtáborában köszöntötték.

Ahogy arról a Nemzeti Sport Online már délelőtt beszámolt: Róma bordó-sárga felében ma ünneplik, hogy éppen húsz esztendővel ezelőtt, 1993. március 28-án bemutatkozott a felnőttek között Francesco Totti. Az elmúlt két évtizedben a klub ikonjává, és az olasz labdarúgás egyik legsikeresebb játékosává váló Capitano ezekben az órákban alig győzi fogadni a köszöntéseket.

Kapott egy szívhez szóló üzentet James Pallotta klubelnöktől:

„Én még csak egy kis részt kaptam az AS Roma történelmből. Mindössze 20 hónapja vagyok a klubnál, így szinte el sem tudom képzelni, milyen lehet 20 éven át szolgálni a csapatot. Köszönjük, Francesco!"

(Forrás: youtube.com/user/asroma)

És kapott egy nem kevésbé megható köszöntést a klub dolgozóitól a trigoriai edzőközpontban, ahol az alkalmazottak sorfala előtt vonulhatott el, majd kifeszítettek egy 50 méteres molinót, ezzel a szöveggel: „Még nincs vége... a legjobb csak ezután következik!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik