Négy Messi egy képen, plusz egy vendég

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 10:04
A Messi família már nagyon készül Lionel negyedik Aranylabdájának átvételére, össze is gyűltek mind a testvérek.

Ritka pillanat, ritka kép: Lionel Messi és három testvére együtt mosolyog a kamerába egy nyilvános fotózáson. Az FC Barcelona ma még háromszoros, de hétfőn Zürichben minden valószínűség szerint már négyszeressé váló aranylabdása két bátyjával, Rodrigóval és Matíasszal, valamint lánytestvérével, María Sollal pózol együtt. Lassan már az előttük csillogó Aranylabdát is családtagnak tekinthetjük...

Matías, Lionel, María Sol, Rodrigo és Balondoro Messi (Fotó: mundodeportivo.com)
Matías, Lionel, María Sol, Rodrigo és Balondoro Messi (Fotó: mundodeportivo.com)

Rodrigo egy kisebb interjút is adott a díjat egykoron életre hívó France Football magazinnak, amelyben elmondta: Leo már 13 évesen arról álmodott, hogy egyszer majd elnyeri a világfutball legnagyobb presztízsű egyéni díját.

Néha Aranylabda nélkül is találkoznak (blaugranas.com)
Néha Aranylabda nélkül is találkoznak (blaugranas.com)

Rodrigo arról is mesélt, hogy milyen volt ajándékot venni az öcskösnek karácsonyra: „Folyton focilabdát kért, és ha valami mást kapott, akkor nagyon mérges volt.” Azért egy idő után már biztosan ráéreztek, hogy mivel érdemes „meglepni” a kistesót.

Mint elmondta, mindig is látszott, hogy Leo hatalmas tehetség és fényes karriert fog befutni, és szép lassan mindenki hozzászokott a sikereihez, s a vele járó népszerűséghez.

„Meg lehet szokni ezt. Higgyék el, nem erről beszélgetünk minden családi ebéd alkalmával” – mondta Rodrigo, és mi készséggel elhisszük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik