Emailben rúgta ki légiósait a Rapid Bucuresti

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 13:35
A szükség nagy úr, ugyanakkor forradalmi cégvezetési lépésekre késztethet: a román klub a létező legolcsóbb módon vált meg terhet jelentő alkalmazottaitól.

A román labdarúgás élvonalában szereplő Rapid Bucuresti igen nagy bajban van: az a kisebbik gond, hogy a csapat 19 forduló után csak a 9. helyen áll a tabellán, sokkal nagyobb probléma, hogy üres a kassza, és a klub fölött ott lebeg a kasza (pardon...).

Tavasszal egyesek már nem fognak a Rapid sikereinek örülni (Fotó: Action Images)
Tavasszal egyesek már nem fognak a Rapid sikereinek örülni (Fotó: Action Images)

Lényeg a lényeg: a Rapid könnyen a felszámolás sorsára juthat, és ha tovább halmozza a tartozásait, akkor tavasszal kizárják a bajnokságból. A fővárosi vasutasok így spórolni kénytelenek, amit úgy oldanak meg, hogy a légiósokat elküldik, és a helyükre fiatal román tehetségeket szerződtetnek – töredék áron.

„Minden légióssal szerződést bontottunk – idézi a Romania Online Danut Perija klubmenedzsert. – Mindannyian megkapják a szükséges papírokat, amivel megszűnik a munkaviszonyuk. Emailben fogjuk mindenkinek elküldeni az iratokat."

Ezt nevezhetjük ugyan mérsékelten elegáns megoldásnak, ugyanakkor van rá mentség:

1. Legalább nem SMS-ben küldték el őket.

2. Szünetel a bajnokság, így valószínű, hogy már mindenki otthon van Brazíliában, Portugáliában, Szerbiában és Montenegróban, azaz senkit sem rángattak vissza azért, hogy közöljék vele: mehet, amerre lát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik