Péniszfotóval hozta kínos helyzetbe haverja a focistát

Vágólapra másolva!
2011.03.25. 18:46
null
Jonjo Shelvey itt már sejti, hogy nem csinált okos dolgot, amikor lefényképezte a bizonyos <br />testrészét (Fotó: Action Images)
A Liverpool 19 éves tehetsége, Jonjo Shelvey egy meggondolatlan „barát&quot; miatt került bajba, aki feltette a közösségi oldalra a futballista telefonján talált intim képet.

Hogy fiatal focista miért fényképezte le intim testrészét, azt talán csak ő maga tudja, azt, hogy hogy néz ki, viszont már legalább 55 ezer Twitter felhasználó. Történt ugyanis, hogy Shelvey egyik cimborája megkaparintotta a játékos telefonját, és a véletlenül megtalált képet azon melegében kiposztolta a focista nevében. Jó tréfának tűnt – persze nem az lett belőle.

A futballista követői között pillanatok alatt elterjedt a fotó, Shelvey pedig a következő, egyben utolsó üzenetében kénytelen volt bocsánatot kérni.

„Elnézést kérek a kép miatt, amit egy barátom küldött körbe a telefonomról. Sajnálom!" – így szólt az utolsó bejegyzés, ezt követően pedig Shelvey törölte magát a közösségi oldalról.

A fiatal tehetség 2010 nyarán 1.7 millió fontért igazolt a Charlton Athletictől a Liverpoolhoz, és Angliában a jövő középpályás csillagának tartják. Úgy tűnik egyébként, hogy a fiatal angol focisták a kelleténél jobban rá vannak kattanva erre a témára: alig pár hete az Everton 20 éves tehetsége Jack Rodwell küldött egy fotót a férfiasságáról annak a Jenny Thompsonnak, akivel egyébként Wayne Rooney lépett félre, és, akinek emiatt legutóbb tegnap voltak kellemetlen pillanatai megjavulni képtelen Mario Balotelli jóvoltából.

A legnemesebb testrész fotózásának, majd közösségi oldalra történő feltöltésének Magyarországon is van már hagyománya: Arsene Copa, a Győri ETO gaboni játékosa tette közkinccsé férfiasságát. Képek itt csak erős idegzetűeknek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik