Tottenham: Mourinho elcsábítaná Madridból Bale-t – sajtóhír

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.21. 16:08
null
Zidane vajon meddig lesz még vezetőedzője Bale-nek? (Fotó: AFP)
Spanyol és walesi sajtóhírek szerint visszacsábítaná korábbi csapatához, a Tottenhamhez Gareth Bale-t, a Real Madrid támadóját a londoni gárda új menedzsere, José Mourinho.

 

Mint arról beszámoltunk, a walesi válogatott csapatkapitánya, miután legyőzték a magyar válogatottat, és kijutott csapatával az Európa-bajnokságra, egy „Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!” feliratú zászlóval ünnepelt, ami igencsak kivívta a madridi szurkolók ellenszenvét. A Marca ütős címlappal ment neki a Real Madrid támadójának, ám Zinédine Zidane békét akar csapaton belül, és nem büntetné meg Bale-t.

A 30 éves klasszist sajtóhírek szerint korábbi csapata, a Tottenham rántaná ki a madridi slamasztikából, és a londoni gárda újdonsült menedzsere, José Mourinho is szívesen látná csapata soraiban.

A The Guardian úgy tudja, ezzel azonban még várnia kell Mourinhónak, hiszen a Spurs vezetősége nem ad pénzt a januári költekezésre, mivel jelentős összegeket kell mozgósítania az új stadion költségeinek visszafizetésére.

A januári klubváltással kapcsolatban a Real Madrid vezetősége is hasonlóan gondolkozik, hiszen a Marca közeli forrásokból úgy tudja, nem tervezik még januárban eladni Bale-t, és továbbra is fontos szerep vár rá Madridban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik