T. D. 2019.11.20 17:38 Frissítve: 2019.11.20 18:02

Real: Zidane békét akar, nem büntetik meg Bale-t?

Habár sokan komoly szankciókra számítottak Gareth Bale esetében, a madridi Marca értesülései szerint a Real Madridnál nem büntetik meg a walesit, és továbbra is számítanak rá.

Zidane továbbra is számít majd Bale-re (Fotó: AFP)


Mint ismert, a 30 éves futballistát már a nyáron el akarták adni a királyiak, az utóbbi időben is sokan kritizálták a walesit. Legutóbb arra húzták fel a szemöldöküket Madridban, hogy Bale Azerbajdzsán és Magyarország ellen is pályára lépett a válogatottban – azok után, hogy az ezt megelőző válogatott meccsek óta egy percet sem játszott a Realban.

Ezt követően a szurkolók által neki címzett rigmusról („Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!”) is pozitívan nyilatkozott, a magyar válogatott elleni siker után szintén ilyen feliratú zászlóval ünnepelt társaival. 

A Marca azt írja: bár sokakat felbosszantott az eset a Real Madridnál, ez sem változtatta meg a királyiak véleményét a szélsőt illetően. A lap klubhoz közeli forrásból úgy értesült: továbbra is fontos szerepet szánnak Bale-nek, és nem tervezik eladni a januári átigazolási időszakban.

A lap arról is beszámol, hogy a Real Madrid nem bünteti meg a játékost. Zinédine Zidane vezetőedző is számolni fog vele, hiszen konfliktusok helyett egységes csapatot szeretne látni. Habár a lap szerint „háborúba” nem Bale-lel megy a francia, hiszen úgy gondolja, vannak játékosai, akikre jobban számíthat.

2020.09.12 00:20:05

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

INDUL A LA LIGA. Nem halad semerre az Atlético, a Valencia igen, de ennek nem örülhet. Melyik lesz most a meglepetéscsapat?

2020.09.11 12:05:21

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Húsz csapat, melyből a végén négyen a Bajnokok Ligájába jutnak, hárman pedig kiesnek.

2020.09.06 22:44:32

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. A személyes sorsa miatti düh vagy a végzet elfogadása, jelen állás szerint Lionel Messinek is ez a választási lehetősége.

2020.09.02 22:34:44

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ivan Rakitic: »Sosem felejtem el a pillanatot, amikor édesapám kinyitotta a dobozt. Majdnem elájultam a boldogságtól: két horvát válogatott futballmez volt benne. Abban ettünk, aludtunk, jártunk iskolába, nem akartuk levenni magunkról.«

2020.08.27 00:26:03

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Egy olyan edző, aki a holland labdarúgás rendszerében nőtt fel, majd Barcelonában egy másik futballkultúrában és -érzésben is igazi kedvenccé vált, képesnek tűnik „újrafogalmazni” egy arra készen álló Messit. Ha mindkettőjüknek sikerül túllépni az egójukon, mert egyelőre a futballista távozási szándéka a hangosabb az éterben.