Real: Zidane békét akar, nem büntetik meg Bale-t?

Vágólapra másolva!
2019.11.20. 17:38
null
Zidane továbbra is számít majd Bale-re (Fotó: AFP)
Habár sokan komoly szankciókra számítottak Gareth Bale esetében, a madridi Marca értesülései szerint a Real Madridnál nem büntetik meg a walesit, és továbbra is számítanak rá.


Mint ismert, a 30 éves futballistát már a nyáron el akarták adni a királyiak, az utóbbi időben is sokan kritizálták a walesit. Legutóbb arra húzták fel a szemöldöküket Madridban, hogy Bale Azerbajdzsán és Magyarország ellen is pályára lépett a válogatottban – azok után, hogy az ezt megelőző válogatott meccsek óta egy percet sem játszott a Realban.

Ezt követően a szurkolók által neki címzett rigmusról („Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!”) is pozitívan nyilatkozott, a magyar válogatott elleni siker után szintén ilyen feliratú zászlóval ünnepelt társaival.

A Marca azt írja: bár sokakat felbosszantott az eset a Real Madridnál, ez sem változtatta meg a királyiak véleményét a szélsőt illetően. A lap klubhoz közeli forrásból úgy értesült: továbbra is fontos szerepet szánnak Bale-nek, és nem tervezik eladni a januári átigazolási időszakban.

A lap arról is beszámol, hogy a Real Madrid nem bünteti meg a játékost. Zinédine Zidane vezetőedző is számolni fog vele, hiszen konfliktusok helyett egységes csapatot szeretne látni. Habár a lap szerint „háborúba” nem Bale-lel megy a francia, hiszen úgy gondolja, vannak játékosai, akikre jobban számíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik