Tottenham: irány a Real Madrid? Pochettino most reagált!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.01. 12:44
Az angol és a spanyol sajtó Zinédine Zidane távozását követően azonnal feldobta a pletykát: Mauricio Pochettino, a Tottenham menedzsere veheti át a Real Madrid irányítását. Úgy tűnik azonban, az argentin szakember hűséges szeretne maradni a londoniakhoz.

Mint arról a Marca információi alapján beszámoltunk, a Real Madrid a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettinóval vagy a német válogatottal a világbajnokságra készülő Joachim Löwvel már felvette a kapcsolatot.a Real Madrid a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettinóval vagy a német válogatottal a világbajnokságra készülő Joachim Löwvel már felvette a kapcsolatot.

Ám úgy tűnik, a Spurs mesterét nem lesz könnyű elcsábítani Angliából.

Irány a Real Madrid? Pochettino most reagált! (Fotó: AFP)
Irány a Real Madrid? Pochettino most reagált! (Fotó: AFP)

„Nem igaz a hír, hogy a szerződésemben van olyan záradék, ami megengedi, hogy tárgyaljak a Real Madriddal. Sem szóbeli, sem írásbeli megállapodásom nincs a klubbal” – mondta könyve bemutatóján a spanyol újságírók kérdésére Pochettino.

„Nemrég hosszabbítottam meg a szerződésemet a Tottenhamnél, és nagyon boldog vagyok itt. Tiszteletlenség lenne a tulajdonossal, Daniel Levyvel szemben, ha most kierőszakolnám, hogy engedjen el Madridba” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik