Real: felvették a kapcsolatot Pochettinóval és Löwvel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.01. 07:49
null
Pochettino követi Zidane-t a Real Madrid kispadján? (Fotó: AFP)
A Marca információja szerint a Real Madrid a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettinóval vagy a német válogatottal a világbajnokságra készülő Joachim Löwvel pótolná a sorozatban három Bajnokok Ligája-diadal után lemondó Zinédine Zidane-t.

 

A Real Madriddal kapcsolatban rendre jól értesült sportnapilap pénteki számában az áll, a királyi gárda vezetői gyorsan akarnak reagálni a Zidane váratlan távozása miatt kialakult helyzetre, s két edzőjelölttel már felvették a kapcsolatot.

SZAVAZÁS

Ki lesz Zidane utódja a Real Madridnál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Florentino Pérezék elsőként a londoni Tottenhamet 2014 óta irányító Mauricio Pochettinót keresték meg. A 46 éves argentin szakember korábban az Espanyol trénereként már dolgozott a La Ligában, a Tottenhammel pedig négy szezonjából háromszor érmet szerzett a Premier League-ben. A Marca úgy tudja, Pochettino és Daniel Levy, az angol klub tulajdonosa közötti szóbeli egyezség miatt a klub nem áll az edző útjába, ha távozni akar – annak ellenére, hogy az argentin mester nemrég 2023-ig meghosszabbította szerződését.

A Real Madrid Pochettino mellett az 58 éves Joachim Löwre is kíváncsi. A vb-címvédő német válogatott szövetségi kapitánya jelenleg a júniusban rajtoló oroszországi tornára készül csapatával, s nemrég 2022-ig hosszabbított. Löw a 2006-os németországi vb után vette át a nationalelf irányítását, 2014-ben Brazíliában pedig aranyérmet nyert vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik