Spanyolország: Lássuk azt a fotót, aztán lemondok! – Guti

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.02.16. 17:01
null
Guti – itt még a Besiktas pályaedzőjeként (Fotó: AFP)
José María Gutiérrez, alias Guti, az Almería vezetőedzője határozottan cáfolja azokat a médiahíreszteléseket, amelyek szerint a múlt héten játékosaival közösen a pohár fenekére nézett egy éjszakai mulatóhelyen.

 

A közösségi médiában kipattant pletyka szerint fénykép is készült a Real Madrid korábbi BL-győztes klasszisának „kicsapongásról”, bár a fotó egyelőre nem került elő.

„Nemcsak engem, hanem a családomat is nyomás alá helyezték – mondta Guti a klub hivatalos rádiócsatornáján. – Ha bárki előáll azzal a fotóval, amely egy éjszakai lokálban örökített meg, lemondok. Sőt visszafizetem az összes pénzt, amelyet eddig a klubtól kaptam. Higgyék el, nem maradtam ki a játékosaimmal, tiszta a lelkiismeretem.”

Gutit – aki nemrégiben arra kérte a spanyol újságírókat, hogy a jövőben a teljes nevét, a José María Gutiérrezt használják – novemberben nevezték ki a spanyol második ligás Almería vezetőedzőjének; az első tíz bajnokijának mérlege igen kedvező volt (6 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség), ám a legutóbbi négy forduló csak egy pontot hozott a konyhára.

A csapat az osztályozót jelentő harmadik helyen áll a Segunda División tabelláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik