Real: újabb lökés a Pogba-ügynek - spanyolul tanul a francia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 12:48
null
Pogbát több nagy csapat is vinné, de most Spanyolország tűnik a legvalószínűbb célállomásnak (Fotó: Reuters)
Egy félmondat is elég volt a nemzetközi sajtóorgánumoknak, máris újra összeboronálták Paul Pogbát, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgóját a Real Madriddal. A középpályás ugyanis csapattársától már spanyolul tanul…

A 21 éves középpályás ügynöke, Mino Raiola szerint Pogba biztosan távozik a Juventustól, annak ellenére, hogyoktóberben három évvel meghosszabbította a szerződését. A kérő azonban kénytelen legalább 100 millió eurót kifizetni, ha el akarja csábítani a 22-szeres francia válogatottat.

A hírek szerint a Paris Saint-Germain, a Chelsea és korábbi klubja, a Manchester United is készen áll, hogy ennyi pénzt áldozzon rá, ám elképzelhető, hogy a célállomás a Primera División, azon belül is a Real Madrid lesz – Pogba ugyanis már tanul spanyolul.

„Nagyon szeretem Torinót, gyönyörű város – mondta Pogba. – Minden napot igyekszem a lehető legteljesebben eltölteni itt. Ha éppen nem vagyok a csapattal, szeretek tévét nézni vagy elmenni valahova a barátaimmal, Patrice Evrával és Fernando Llorentével.”

„Hála Llorentének, már tanulok spanyolul.”

Pogba 2012-ben érkezett Manchesterből a Juventushoz, amellyel két olasz bajnoki címet nyert. Ebben a szezonban 26 meccsen nyolc gólt szerzett, a „zebrák” egyik legjobbja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik