Real Madrid: megaajánlat - százmillió a Juve játékosáért?

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 09:53
null
Pogbát egyre nehezebb lesz megtartania a Juventusnak (Fotó: Reuters)
Olasz sajtóértesülések szerint a Real Madrid legkésőbb a nyári átigazolási időszakban 100 millió eurós ajánlatot tesz a Juventus középpályásáért, Paul Pogbáért, akit korábbi csapata, a Manchester United, valamint a Chelsea is szívesen látna a soraiban.

 

A La Gazzetta dello Sport arról ír, az olasz bajnoki címvédő és listavezető nem ragaszkodik foggal-körömmel egyik legértékesebb játékosához, de az biztos, hogy megkéri az árát. A torinói klub vezetősége állítólag 90-100 millió eurót szeretne kapni a francia válogatott klasszisért, akinek a szerződése 2019 nyarán jár le a Juventusnál.

A Tuttosport úgy tudja, a Real Madrid hajlandó lenne kifizetni Pogba vételárát, és legkésőbb a nyáron 100 millió eurós ajánlatot tesz a transfermarkt.de által 50 millió euróra értékelt futballistáért, aki ebben az idényben 22 tétmérkőzésen öt gólt és három gólpasszt jegyzett.

A királyiak mellett a Manchester United és a Chelsea is örömmel foglalkoztatná Pogbát, de kérdés, az angol gigászok mennyi pénzt áldoznának a megszerzésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik