Real: holtpont – Sergio Ramos ezért akarja elhagyni a Madridot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 13:43
null
A jelek szerint nincs orvosság Ramos és Pérez bajára (Forrás: AS)
A spanyol AS úgy tudja, olyannyira elmérgesedett a Sergio Ramos és Florentino Pérez közötti viszony, hogy jelenleg nincs semmi esély a közös folytatásra. Azaz egyre biztosabb, hogy a hátvéd a következő szezontól nem a Real Madridban futballozik majd.

 

A feszültség legfőbb forrása, hogy Florentino Pérez, a királyiak elnöke az elmúlt egy évben kétszer is új szerződést és magasabb fizetést ígért a hátvédnek. Először a 2014. májusi BL-finálét követően, amikor Ramos a 93. percben fejelt góljával tartotta életben a Real Madrid reményeit.

A védő decemberben, a klubvilágbajnokság döntőjében is eredményes volt, és Pérez akkor is megnyugtatta, hogy kiérdemelte a fizetésemelést. De azóta az ígéretekből semmit sem látott Ramos. Hiába érdeklődött, süket fülekre talált.

Az AS azt írja, Sergio Ramos nem a pénz miatt hagyná el tíz szezont követően a Real Madridot, hanem azért, mert az elnök ellehetetleníti a helyzetét. A játékos úgy gondolja, az ő elkötelezettségéhez és lojalitásához nem férhet kétség, ezt minden mérkőzésen megmutatta a Real Madrid mezében. Azt viszont nehezen nyeli le, hogy Karim Benzema és Gareth Bale is többet keres nála – s itt nem a francia és a walesi személyén van a hangsúly, hanem az övén.

Sergio Ramos szerint Pérez direkt arra játszik, hogy hagyja el a klubot, és Iker Casillasszal is ez a terve. A spanyol lap szerint a futballista hamarosan a nyilvánosság előtt tisztázza a kialakult helyzetet, csak a megfelelő alkalomra vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik