Real Madrid: távozni szeretne a háromszoros BL-győztes – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.22. 13:04
null
Keylor Navas elérkezettnek látja az időt arra, hogy búcsút intsen a Real Madridnak (fotó: AFP)
Távozni szeretne a Real Madridtól a csapattal három Bajnokok Ligáját nyerő Keylor Navas – írja a Marca.

 

A madridi lap beszámolója szerint a 32 éves Costa Rica-i kapus nem szerepel a klubvezetők tervei között, Thibaut Courtois mögött csak második számú kapuvédőként számolnának vele. Ez az állapot Navasnak nem megfelelő, ezért arra kérte a döntéshozókat, hogy fogadják el, szeretné elhagyni a klubot.

A Real Madrid első csapatának keretében jelenleg Courtois és Navas a két kapus – Luca Zidane-t (Racing Santander) és Andrij Lunyint (Real Valladolid) erre az idényre kölcsönadta a klub –, tehát ha a Real Madridot 2014 óta szolgáló Costa Rica-i távozik, a vezetők kénytelenek lesznek egy új kapust, ahogy a Marca fogalmaz, egy „új Diego Lópezt” szerződtetni, aki a Pau López érkezésével az AS Roma kapujából kiszoruló Antonio Mirante lehet.

Keylor Navas kapcsán a nyáron a Manchester United és a Paris Saint-Germain mellett a Benfica érdeklődéséről lehetett hallani.

Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid kapuját több mint 150 tétmérkőzésen védő futballistát – Gareth Bale-lel és James Rodríguezzel egyetemben – a spanyol klub a hírek szerint felkínálta a PSG-nek Neymarért cserébe, ám a párizsiak elutasították az ajánlatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik