Real: Mbappé elmondta, mennyit ajánlott neki a PSG, ez a válasz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 09:55
Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint Kylian Mbappé a Paris Saint-Germainhez szerződhet hamarosan – annak ellenére, hogy a Real Madrid és a Barcelona is hívta. Úgy tűnik ugyanis, hogy a párizsiak olyan ajánlatot tettek, ami még a királyiaknál is kiverte a biztosítékot…

Mint arról a La Gazzetta dello Sport információi alapján beszámoltunk, a Paris Saint-Germain következő igazolása az AS Monaco támadója, Kylian Mbappé lehet, akiért akár 180 millió eurót fizethet a párizsi együttes. a Paris Saint-Germain következő igazolása az AS Monaco támadója, Kylian Mbappé lehet, akiért akár 180 millió eurót fizethet a párizsi együttes.

A hírek szerint miután Mbappé megkapta a PSG ajánlatát, újra tárgyalóasztalhoz ült a madridiakkal, ugyanis legszívesebben a királyiakhoz szerződött volna.

A francia támadó közölte a Real képviselőivel, évi nettó 12 millió eurós fizetést ajánlott neki a párizsi gárda, így ha ezt a spanyolok is megadják, máris aláír. Ezzel egyébként Cristiano Ronaldo mögött a második legjobban kereső játékos lett volna a spanyol fővárosban.

Ez még a Real Madridnak is sok volt… (Fotó: AFP)
Ez még a Real Madridnak is sok volt… (Fotó: AFP)

A Real Madrid válasza spanyol sajtóhírek szerint ez volt:

„Gratulálunk, sok sikert Párizsban!” – majd kezet fogtak, és felálltak az asztaltól.

A franciák szerint ezzel el is dőlt minden, a kérdés csak az, mennyi idő lesz, mire minden papír a helyére kerül, de akár már a jövő héten bemutathatják Mbappét a Parc des Princes-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik