PSG: Mbappé is elképesztő összegért érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 14:07
null
Kylian Mbappé sorsa továbbra is bizonytalan (Fotó: AFP)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Paris Saint-Germain következő igazolása az AS Monaco támadója, Kylian Mbappé lehet, akiért 180 millió eurót fizethet a párizsi együttes.

 

A 18 esztendős játékos lehetséges klubváltása a nyár egyik slágertémája a sportsajtóban: az elmúlt időszakban többször szóba hozták már az Arsenallal, a Barcelonával és a Real Madriddal, de pletykaszinten gyakorlatilag az összes európai élcsapattal kapcsolatban felvetődött a neve.

Bár továbbra sem lehet tudni, miként alakul Mbappé sorsa, a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a következő napokban akár alá is írhat új klubjához a francia válogatott támadó: a PSG ugyanis egy egészen elképesztő, 180 milliós eurós ajánlatot készül tenni. Az olasz lap szerint az üzlet létrejötte érdekében a PSG sportigazgatója, Antero Henrique már találkozott is a játékos képviselőivel, hogy egyeztessenek a személyes feltételekről.

Mbappé tavaly robbant be a Monaco felnőttcsapatába, 29 bajnokin 15 gólt szerzett az előző szezonban, míg az összes tétmeccset figyelembe véve 26 találattal zárta a klubidényt. Jó teljesítményének köszönhetően a francia válogatottban is bemutatkozhatott, eddig négyszer léphetett pályára a címeres mezben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik