Real Madrid: Zidane lesz az új vezetőedző? A francia reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 08:19
Bár sokan azt jósolták, hogy Zinedine Zidane veszi át Rafa Benítez helyét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid vezetőedzői posztján, a francia szakember úgy érzi, még nem áll készen a feladatra.

A Real Madrid háza táján a Barcelonától elszenvedett 4–0-s vereséget követően felerősödtek azok a hangok, melyek szeretnék eltávolítani Rafa Benítezt a blancók kispadjáról.

Mint beszámoltunk róla, a Fox televíziós csatorna tudósítása szerint Cristiano Ronaldo a szombati esti találkozó után ultimátumot adott Florentino Péreznek, a királyi klub elnökének: vagy Benítez, vagy ő távozik a Santiago Bernabéuból.

Rivaldo már megoldást is talált az utódlásra, véleménye szerint eljött az idő, hogy Zinedine Zidane üljön le a blancók kispadjára. A korábbi középpályás azonban úgy érzi, nem áll készen még a feladatra.

„Én a Castilla trénere vagyok, Benítez pedig az első csapaté – szögezte le Zidane. – Minden rendben van, a Castillát irányítom, és ha az egyesületnél maradok, akkor biztos, hogy ezt a csapatot edzem a továbbiakban is.”

„Az előző szezon végén úgy éreztem, még nem állok készen rá, hogy átvegyem a felnőttek irányítását. Lépésről lépésre haladok, nem kell kapkodnom. Most az a legfontosabb, hogy élvezzem a munkámat, én pedig nagyon boldog vagyok a jelenlegi helyzetemmel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik