Real Madrid: Itt az idő, Zidane-t a kispadra! – Rivaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 19:06
null
Zidane jelenleg a Real Madrid Castillát vezeti. Hamarosan jönnek a nagyok? (Fotó: Marca)
Rivaldo, az aranylabdás korábbi  brazil labdarúgó szerint itt az idő, hogy Zinedine Zidane legyen a Real Madrid vezetőedzője.

A Real Madrid háza táján a Barcelonától elszenvedett 4–0-s vereséget követően felerősödtek azok a hangok, melyek szeretnék eltávolítani Rafa Benítezt a blancók kispadjáról.

Mint beszámoltunk róla, a Fox televíziós csatorna tudósítása szerint Cristiano Ronaldo a szombati esti találkozó után ultimátumot adott Florentino Péreznek, a királyi klub elnökének: vagy Benítez vagy ő távozik a Santiago Bernabéuból.

A legutóbbi 12 meccsén ötször eredményes CR7 korábban úgy fogalmazott, „ezzel az edzővel semmit sem nyerünk”. A Sevilla otthonában 3–2-re elveszített bajnokit követően Sergio Ramos is kritizálta a vezetőedző túlságosan védekező taktikáját, most pedig az egykori Barca-klasszis Rivaldo mondta el a véleményét:

„A Real Madridnak már megvan az új edzője, Zinedine Zidane-nak hívják. Itt az idő lehetőséget adni neki úgy, ahogy a Barcelona tette azt Pep Guardiolával vagy Luis Enriquével.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik