Real Madrid: Zidane elárulta, miért bukott ki annyira Bale-re

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.23. 17:20
Óriási port kavart Zinédine Zidane nyilatkozata a napokban, amikor a Real Madrid mestere meglepően őszintén közölte a világgal, az lenne a legjobb mindenkinek, ha Gareth Bale végre távozna a klubtól. Később a walesi szélső ügynöke is reagált, nem épp visszafogott módon, most pedig Zidane adott magyarázatot, honnan is indult ez az egész.

„Bale hamarosan elhagyhatja az együttest, ez lenne a legjobb mindenkinek. Most is azon dolgozunk, hogy megtalálja az új csapatát” – mondta Zidane a minap a sajtótájékoztatón, amiből persze óriási balhé lett.„Bale hamarosan elhagyhatja az együttest, ez lenne a legjobb mindenkinek. Most is azon dolgozunk, hogy megtalálja az új csapatát” – mondta Zidane a minap a sajtótájékoztatón, amiből persze óriási balhé lett.

„Zidane egy szégyen. Bale annyi mindent tett a Real Madridért, Zidane ennek ellenére semmiféle tiszteletet sem tanúsít iránta” – reagált szinte azonnal Bale ügynöke, Jonathan Barnett.

Valószínűleg a klubnál is érezték, hogy ez így nem volt a legszerencsésebb, ezért most a Real Madrid hivatalos honlapján részletesen beszélt arról Zidane, miért is bukott ki annyira a walesire.

Bale nem akart játszani, valószínűleg ezzel telt be a pohár végleg Zidane-nál (Fotó: AFP)
Bale nem akart játszani, valószínűleg ezzel telt be a pohár végleg Zidane-nál (Fotó: AFP)

„A spanyolom néha még nem az igazi, ami ilyen esetekben problémát jelent. Először is tisztázzuk, szó sincs arról, hogy tiszteletlenül beszéltem volna bárkiről! Mindig azt mondtam, a játékosok a klub legfontosabb részei, így mindig támogatom őket. Csupán annyit akartam mondani, hogy a klub dolgozik azon, hogy megtalálja Bale új csapatát, ami igaz is. És hogy miért nem játszott? Azért, mert közölte, hogy ő nem akar játszani, ha a vezetőség azon van, hogy új együttest találjon neki…” – indokolt Zidane, akinél valószínűleg pont ez volt az utolsó csepp.

Mindenesetre a francia tréner jobban megválogatta szavait, de azért most is érződött minden szavából, valószínűleg bont egy pezsgőt aznap, mikor a walesi végre klubot vált.

„Ma ugyanúgy edzeni fog a többiekkel, aztán meglátjuk, holnap mi történik. Mindent tudnak már a helyzetéről, nincs mit hozzátenni. Bale jelenleg a keret tagja, és ezt tiszteletben tartom. Nem érzem magam kellemetlenül csak ezért. Amíg itt játszik, számítok rá” – tette hozzá Zidane.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik