Real Madrid: Sergio Ramos az elengedését kéri – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 10:25
null
Sergio Ramos távozására egyre nagyobb az esély (Fotó: Action Images)
Sergio Ramos találkozott a Real Madrid vezérigazgatójával, José Ángel Sánchezzel, és a hírek szerint arra kérte a klubot, hogy hallgassák meg az érte tett ajánlatokat.

 

A Cope rádióállomás és a madridi As értesülése szerint Ramos szerda délután kérte meg erre a „királyi gárdát” a valdebebasi edzőközpontban, miután kifejezte távozási szándékát.

A futballista testvérével, egyben ügynökével, René Ramosszal közösen találkozott a vezérigazgatóval, de Florentino Pérez klubelnök nem vett rész a beszélgetésen.

A 29 éves védőnek két évig érvényes még a szerződése a blancókkal, és a hírek szerint elégedetlen a keresetével, nagyságrendileg a jelenlegi dupláját szeretné megkapni.

A napokban olyan hírek keltek szárnyra, melyek szerint a madridi klubnak korábban szóban többször örök hűséget fogadó védő zokon vette, hogy a barcelonai ügy kapcsán a Real nem állt ki mellette a nyilvánosság előtt, de azt is sérelmezi, hogy a klubtól eddig még nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot.

Ramos kivásárlási ára 200 millió euró, ezt szeretné a védő drasztikusan csökkenteni. Állítólag a Manchester United a leglelkesebb kérő, amelyről korábban azt írták, hogy David de Geát is belevonná a transzferbe, ám a legújabb brit sajtóhírek szerint most egy De Gea-mentes, „csupán” 35 millió fontos ajánlatot tett a Real játékosáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik