Real Madrid: Pogba nem kell, őt akarják inkább a drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.21. 16:34
Érdekes kérdéssel fordult olvasóihoz az As: a spanyolok azt kérdezték a Real Madrid drukkereitől, ki az a futballista, akit a legszívesebben látnának a következő idényben a királyiaknál.

A listán hat névre lehetett szavazni. Az As azért ezt a hat nevet választotta, mert ezeket a futballistákat boronálták össze a legtöbbször a Real Madriddal.

Emellett a realitást is figyelembe vették, így például a blancókkal gyakran hírbe hozott Kylian Mbappé nem került a listára, hiszen a francia támadó kapcsán nemrég hivatalos közleményt adott ki a Paris Saint-Germain, ebben egyértelműen közlik, hogy a fiatal klasszis nem megy sehová.

Így a következő hat név került a listára: Eden Hazard (Chelsea), Luka Jovics (Frankfurt), Christian Eriksen (Tottenham), Neymar (PSG), Tanguy Ndombélé (Lyon) és Paul Pogba (Manchester United).

Pogbát nem sokan látnák szívesen Madridban (Fotó: AFP)
Pogbát nem sokan látnák szívesen Madridban (Fotó: AFP)

A legtöbb szavazatot Eden Hazard kapta (53 700 voks), aki óriási fölénnyel, közel 20 ezer szavazattal előzte meg a második helyen végző Luka Jovicsot (34 700).

A virtuális dobogó alsó fokára Christian Eriksen állhatott fel (25 300), mögötte Neymar (16 900), valamint Ndombélé (16 400) végzett.

A legkevesebb szavazatot Paul Pogba kapta, a világbajnok francia középpályást a több mint 160 ezer szavazóból csupán 13 800 látná szívesen Real-címerrel a mezén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik