Real Madrid: Modric ismét edzésben, Pepe hosszabbíthat

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 18:23
A Cadena COPE rádióállomás értesülései szerint Pepe egy évvel meghosszabbítja 2016 nyarán lejáró szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával.

A 31 éves középhátvéd ebben a szezonban eddig 22 tétmérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett. Az utóbbi hetekben bordasérüléssel bajlódott, ám a Schalkéval szemben 2–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén remek teljesítményt nyújtva tért vissza.a Schalkéval szemben 2–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén remek teljesítményt nyújtva tért vissza.

A Cadena COPE úgy tudja, a Real Madrid egy évvel, 2017-ig meghosszabbítaná Pepe jövő nyáron lejáró szerződését, a feltételezések szerint azonban a későbbiekben már kevesebb szerephez jutna, mint eddig, mert a szakmai stáb szeretne több játéklehetőséget biztosítani Raphaël Varane-nak, és Nacho Fernández is bármikor bevetésre kész. Kérdés, hogy a Realt 2007 óta erősítő Pepe beleegyezik-e ebbe.

A királyiakhoz kapcsolódó hír az is, hogy az ágyéksérüléséből lábadozó Luka Modric részt vett a csütörtöki edzésen, amelyen azok a játékosok futottak ki a pályára, akik a szerdai BL-meccsen nem jutottak szóhoz vagy csak kevés játéklehetőséget kaptak. A találkozót végigjátszó futballisták a konditeremben dolgoztak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik