Real Madrid: Iniesta miatt szomorú C. Ronaldo - R. Carlos

Vágólapra másolva!
2012.09.04. 11:01
Címkék
A valós kiváltó okot még mindig nem tudni, így többen is találgatásokba bocsátkoznak Cristiano Ronaldo látványos szomorúsága kapcsán. Így van ezzel Roberto Carlos is. A korábbi madridi ikonnak, az orosz Anzsi jelenlegi sportigazgatójának is megvan az üggyel kapcsolatos véleménye.

„Szerintem az bántja őt, hogy Iniestát választották meg Európa legjobb játékosának – nyilatkozta a világbajnok balhátvéd. – Én azt üzenem Cristianónak, hogy ne foglalkozzon ezzel, csak játsszon úgy, ahogyan tud. Ha a góljainál nem akar ünnepelni, majd ünneplik őt a szurkolók.”

Az érintett portugál korábbi nyilatkozatában cáfolta, hogy ez állna a háttérben.

A brazil nyilatkozott a Realnál létszámfölöttivé váló honfitársáról, Kakáról is.

„A legfontosabb számára most az, hogy dolgozzon és eddzen tovább. Lényeges, hogy amikor elmegy, jó képet hagyjon maga után. Jelenleg mindenki őt kritizálja, de amilyen pályafutás van már mögötte, emelt fővel hagyhatja el a klubot, ha majd úgy dönt.”

Roberto Carlost természetesen kérdezték a Madridból az Anzsiba szerződő Lassana Diarráról is, aki végül négyéves szerződést írt alá a mahacskalai klubbal.

„Tényleg nem tudom, hogy a klub mennyit fizetett Diarráért, de annyit elmondhatok, hogy a Real Madrid nagymértékben elősegítette az átigazolását. Egy biztos, nagy élmény vár rá.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik