Real Madrid: Ronaldo szomorú, a klubnál tudják, miért

Vágólapra másolva!
2012.09.03. 10:55
Címkék
Cristiano Ronaldo szerint azért nem ünnepelte meg góljait a Real Madrid–Granada (3–0) bajnoki mérkőzésen, mert „kicsit szomorú” – de nem fejtette ki bővebben, hogy pontosan mire is gondolt.

„Nem ünnepeltem a gólokat, mert kicsit szomorú vagyok. A klubnál dolgozók tudják, miért, ennél többet nem mondok” – közölte. A portugál klasszis annyit még elmondott: a szomorúság mögött szakmai (avagy professzionális) ok, nem pedig személyes ellentét húzódik meg. A támadó kijelentette: nem is az a bánat oka, hogy Andrés Iniestát választották meg a szezon legjobbjának az UEFA-nál. „Nem ez az ok, Iniesta megérdemelte. Ennél fontosabb dolgok is vannak” – felelte.

A kisebb sérülés miatt lecserélt Ronaldo a portugál válogatottal a Luxemburg és az Azerbajdzsán elleni mérkőzésekre készül, s minden bizonnyal már az első vb-selejtezőre felépül.

A spanyol sajtó természetesen hatalmas terjedelemben foglalkozik Ronaldóval. „El akar menni?” – kérdezi az As, megjegyezve, Ronaldo rosszkedve robbanásveszélyes szituációt teremthet, ha a klub nem kezeli jól az esetet. „Nem bírja tovább” – írta a Marca, mely szerint a letört Ronaldo látványa „megkondította a vészharangokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik