Real Madrid: döntött a brazil, akit a Barca és az MU is hívott?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.06. 12:03
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.

A portugál bajnokságban csillogó, mindössze 23 esztendős Danilót az utóbbi hónapokban több európai élcsapattal is hírbe hozták, állítólag a Liverpool, a Manchester United, a Barcelona, valamint a Real Madrid is szívesen látta volna soraiban. a Liverpool, a Manchester United, a Barcelona, valamint a Real Madrid is szívesen látta volna soraiban.

A brazil megszerzéséért a Barca állítólag Neymart is bevetette, a Marca és több spanyol lap információi szerint azonban Danilo Madridba vágyik, és már mindenben megegyezett a blancók vezetőségével.

A jobb oldali védő 20 millió euróért költözhet a spanyol fővárosba, miután a játékos kérésére a klub hajlandó volt a felére csökkenteni követelését, sőt, a jelenleg a portugáloknál kölcsönben szereplő Casemiro neve sem jelent meg a szerződésben.

A brazilért állítólag a Liverpool hajlandó lett volna 38 millió eurót fizetni, ám a végső döntés a játékos kezében volt, Danilo pedig mindenképp a Real Madridhoz akart szerződni annak ellenére, hogy posztján hatalmas harcra számíthat a kezdőcsapatba kerülésért – Daniel Carvajal, valamint Álvaro Arbeloa is élvezi Carlo Ancelotti bizalmát.

Az aláírásra a nyári átigazolási időszak első napján kerülhet sor, a hivatalos bejelentés is ekkora várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik