Real Madrid: Neymar hiúsítja meg a brazil szerződtetését?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 20:37
null
A válogatottban és a Santosban kialakított kapcsolat segít Neymarnak honfitársa meggyőzésében? <br />(Fotó: globoesporte.globo.com)
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Porto brazil bekkjét, Danilót, aki azonban a Barcelonát erősítő honfitársa tanácsára nemet mondhat a blancóknak.

A portugál élvonalban csillogó, mindössze 23 esztendős Danilót már a téli átigazolási időszakban is szóba hozták a Real Madriddal, ám a madridiak akkor hivatalos nem keresték meg a Portót.

Sajtóhírek szerint a királyiak a nyáron azonban mindenképp szeretnék szerződtetni a Daniel Carvajalnak konkurenciát jelentő Danilót, ám úgy tűnik, ez nem lesz egyszerű feladat.

A Marca ugyanis állítja, az ősi rivális Barcelona kiválósága, Neymar meghiúsíthatja az ügyletet, a brazil már felkereste honfitársát, akit megkért, várjon a katalánokra, hogy együtt futballozhassanak.

Amint arról beszámoltunk,a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) 2014 decemberében elutasította a Barcelona fellebbezését, így már biztos, hogy a katalán klubot 2016-ig kizárták az átigazolásokból.

Kérdés, hogy a transfermarkt.de által 14 millió euróra értékelt Danilo hajlandó-e ennyit várni a gránátvörös-kékekre...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik