Real Madrid: CR-t félreértették, nem úgy gondolta…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.27. 21:55
Mint arról beszámoltunk, az Atlético Madridtól elszenvedett bajnoki vereség után Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa élesen bírálta csapattársait, akik szerinte nem ütik meg a legmagasabb szintet. A portugál kiválóság nem sokkal később újabb nyilatkozatot adott, amelyben árnyalta a képet, és elmondta, a sajtó nem úgy értelmezte a szavait, ahogyan ő azt gondolta...

A nemzetközi sportsajtót percek alatt bejárta Cristiano Ronaldo nyilatkozata, aki az Atlético Madridtól elszenvedett 1–0-s vereség után őszintén beszélt róla, mi nyomja a lelkét.az Atlético Madridtól elszenvedett 1–0-s vereség után őszintén beszélt róla, mi nyomja a lelkét.

„Ha mindenki az én szintemen lenne, elsők lennénk. A sajtó minden évben szemét alaknak állít be, de a számok és a statisztikák nem hazudnak” – kezdte Cristiano Ronaldo, aki ebben a szezonban 26 bajnoki mérkőzésen 22 gólt és kilenc gólpasszt jegyzett.

„Egyik csapattársamat sem szeretném lenézni, de amikor nem a legjobbakkal vagy, nehéz nyerni. Szeretek játszani Pepével, Benzemával, Bale-lel, Marcelóval. Nem azt akarom mondani, hogy Jesé, Lucas Vázquez és Kovacic ne lennének elég jók, de…” – húzta a száját CR.

A portugál nem sokkal később a Marcának elmondta, nem pontosan azt írták le az újságírók, amit ő szeretett volna mondani. Valójában arra gondolt, hogy ha minden csapattársa olyan fizikai állapotnak örvendene, mint ő, akkor sikeresebb lenne a csapat.

„Rosszul értelmezték a mérkőzés utáni nyilatkozatomat. Nem mondtam, hogy jobb vagyok a csapattársaimnál. A fizikai állapotomra és a sérülésekre utaltam. Az utóbbi időben Pepe, Bale, Benzema és Marcelo is sérüléssel bajlódott, ami érzékenyen érintett minket. Ennek is betudható, hogy nem képviseltük azt a szintet, mint általában. Maximálisan tisztelem a csapattársaimat, sohasem bántanám meg őket. Nem tartom magamat jobbnak senkinél” – öntött tiszta vizet a pohárba a Real Madrid kiválósága.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik