Real Madrid: bejelentkeztek az Ajaxnál, tárgyalnak a középpályásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.27. 11:58
null
Megeshet, hogy Van de Beek (balra) és Kroos a következő idényben nem a labdáért, hanem a csapatba kerülésért küzd majd (Fotó: AFP)
Holland lapértesülés szerint a Real Madrid felvette a kapcsolatot az Ajaxszal Donny van de Beek átigazolásának ügyében. Az amszterdami klub 50-60 millió eurót kér a 22 éves labdarúgóért, amit a királyiak állítólag hajlandók lennének kifizetni.

 

A madridi illetőségű Marca kedden arról írt, hogy a Real abban az esetben kísérelné meg átigazolni Van de Beeket, ha Paul Pogbát nem sikerülne megvásárolnia, a De Telegraaf azonban csütörtökön arról számolt be, hogy a királyi klub már fel is vette a kapcsolatot az Ajaxszal a hétszeres holland válogatott labdarúgó szerződtetése ügyében.

A holland lap úgy tudja, Marc Overmars sportigazgató közölte a Real Madriddal, hogy az amszterdami klub 50-60 millió eurót szeretne kapni a futballistáért. Ezt az összeget a spanyolok állítólag ki is fizetnék az Ajaxnak.

A De Telegraaf hozzáteszi, Van de Beek jelenleg a szabadságát tölti, és egyelőre képlékeny, mik a tervei a következő idényre.

A 22 éves középpályás alapembere a holland bajnok és kupagyőztes Ajaxnak, a legutóbbi szezonban 57 tétmérkőzésen 17 gólt szerzett (és 13 gólpasszt adott) klubszínekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik